Het keuzemoment

Met 6 à weken heeft u via de app-groep en de facebookgroep regelmatig filmpjes en portretjes ontvangen waardoor u waarschijnlijk al (onbewust) een voorkeur voor een paar pups heeft gevormd. U heeft de keuze uit de pups die nog niet zijn gekozen door de mensen boven u op de wachtlijst. Wij begeleiden en adviseren u in uw keuze zodat de pup met het juiste karakter bij het juiste baasje terecht komt.
Uit ervaring weten wij dat het keuzemoment helaas vaak onterecht geromantiseerd wordt. De broertjes en zusjes binnen een nestje lijken qua karakter enorm veel op elkaar!
Het rustigere pupje uit het nest, kan zelfs een half jaar later zomaar de drukste van het stel zijn! De kleinste kan best nog een flinke groeispurt krijgen en nog boven een broer of zus uit komen!
Opvoeding, omgeving en prikkel geleiding vormen het karakter verder van een pup. Het pupje dat naar de familie toe rent tijdens het keuzemoment, is net wakker en energiek of is even niet afgeleid achter een balletje aan het lopen zoals de rest van de pups. Bij ons wordt uw keuze dus gemaakt via email, whatsapp of telefoon op basis van de vele videos, foto’s en ons advies.

Of ... u bent de laatste en hebt geen keus. Is dat erg? nee, want úw pup zal de beste, mooiste en állerliefste blijken!