Het keuzemoment

Op de puppyleeftijd van 3 à 4 weken heeft u via de app-groep en de facebookgroep regelmatig filmpjes en portretjes ontvangen waardoor u waarschijnlijk al (onbewust) een voorkeur voor een of enkele pups heeft gevormd.

Wij gaan u vragen een top 3 op te geven via whats-app, in de groep, zodat anderen uw voorkeur kunnen zien en daar rekening mee kunnen houden.

Wij begeleiden en adviseren u in uw keuze zodat de beste pup bij het juiste baasje terecht komt. Karakters matchen is in onze ogen echter niet echt mogelijk, want wij zijn niet helderziend en ook geen psycholoog. Toch zijn wij ervan overtuigd dat elke pup bij het juiste gezin terecht zal komen, puur door ons beider intuïties en voorkeuren.

Slechts in het uitzonderlijke geval dat 2 mensen dezelfde pup willen, zullen we kijken naar het factuurnummer van de aanbetaling. De eerste mag dan kiezen.

Uit ervaring weten wij dat het keuzemoment helaas vaak onterecht geromantiseerd wordt. Kijken we veel naar maat, vacht en kleur. De broertjes en zusjes binnen een nestje lijken qua karakter enorm veel op elkaar!
Het rustigere pupje uit het nest, kan zelfs een half jaar later zomaar de drukste van het stel zijn! De kleinste kan best nog een flinke groeispurt krijgen en nog boven een broer of zus uit komen!
Opvoeding, omgeving en prikkel geleiding vormen het karakter verder van een pup. Het pupje dat naar de familie toe rent tijdens het keuzemoment, is net wakker en energiek of is even niet afgeleid achter een balletje aan het lopen zoals de rest van de pups. Bij ons wordt uw keuze dus gemaakt via email, whatsapp of telefoon op basis van de vele videos, foto’s en ons advies.

Of ... u bent de laatste en hebt geen keus. Is dat erg? nee, want úw pup zal de beste, mooiste en állerliefste blijken! Ook als hij kleine/groter wordt dan gedacht, of helemaal van kleur verandert. U zult zien: Het doet er allemaal niet toe.