De nieuwe Baasjes

Reactie plaatsen

Reacties

Peter
4 jaar geleden

Door de hitte willen ze ook niet meer samen in hun bench liggen.
Ik heb eeb vochtige handdoek neergelegd.
Groot succes, vinden ze heerlijk.

Peter
4 jaar geleden

Ik ben verhuisd, op de 29e mei en natuurlijk gingen mijn schatjes ook mee. Nou het zijn geen katjes maar hondjes. Die lopen met hun baasje mee. Ongelooflijk leuk om te zien hoe ze hun nieuwe huisje verkennen. Snuffelen, Snuffelen, Snuffelen en nog meer Snuffelen!

en toen moest het teefje Snoopy ook nog gesteriliseerd worden. Ze was voor reutjes uit de buurt al een zeer aantrekkelijke partner, haar broertje Blacky was al flink aan het oefenen op haar.
Het moest gebeuren.. En dat is vandaag ook gebeurd.

Ach, wat een hoopje ellende krijg je in je handen weer mee. Ze heeft een paar uurtjes op mijn schoot liggen piepen en jammeren maar nu gaat het wel weer.
Ze is even met mij buiten geweest, een plasje gedaan en ligt nu met Blacky lekker te slapen in hun bench.

Peter
4 jaar geleden

Vandaag heb ik precies vier weken Snoopy en Blacky (Rover) bij mij in huis. Ik ga niet zeggen dat het altijd makkelijk was maar wel dat het ongelooflijk leuk en een groot geschenk is dat je twee pups uit hetzelfde nest mag groot brengen.
Alles speelt zich op mijn voeten af, leterlijk: hun spel hun slaapjes hun vechten, jaloezie, spelen en als ik even niet op let p&p ook! (pies en poep)

Wat een plezier en genot.

Eén ding valt wel een beetje tegen, ik kan niet fatsoenlijk met ze naar de markt en boodschapjes doen hier in de Jordaan. Om de paar meter is er wel iemand die ze zoooooo schattig vind en zooooo lief en zooooo leuk dat ik dat nu even niet meer trek.
Snoopy en Blacky vinden die aandacht enorm leuk en ik gun het ze ook met alle liefde maar het zijn nu nog steeds pups die nog veel moeten slapen.
In de bench zijn ze prima op hun plaats en zeker als ik even geen tijd voor ze heb.
Ik moest het leren om ze alleen te laten.
Maar ook om ze mee te nemen en dan gedragen ze zich als keurige hondjes, even rondkijken, snuffelen en netjes op de handoek in slaap vallen (na een tijdje, want dat is wel heel saai, geen speeltjes).

We zijn heel blij met elkaar en knuffelen zoveel als kan, twee bekjes met vlijmscherpe tandjes?
Ik kan het maar twee keer per dag, eventjes en het zijn heel erg blije hondjes.

Lieve groetjes, Peter

Rebecca Bastijn
4 jaar geleden

Ik keek op markplaats en ik belde2 januarie en ging 4 januarie kijken om una nu cindy te reseveren. Mijn busje aan gepast vervoer,reed tot de grens, Henk kwam mij en mijn zusje halen. Ik heb op 2 na alle pups in mijn handen gehad. Ik wilde weten of ze hypo allergeen was,want wij hebben allemaal zware asthma en copd, una kwam steeds terug dus de keuze was snel gemaakt.
Ik had helemaal geen pufjes en alergie mediecatie en montulekas die verwijderd mijn licht wegen. Ik had nergens last van. Ook toen ik in de avond thuis kwam was ik helemaal verlieft op cindy.
Mijn moeder die dement is moest er aan wennen aan het idee,dat er een hond je bij ons gezin kwam.
Toen haalde we 1 februarie cindy op. Ik had mijn zoon en kleinzoon bij mij. Mijn zoon zei nog wel ma ik ben allergie,s voor honden. Hij moest als kind naar een astmacentrum. Maar ik zei, als het mij goed gaat dan gaat het bij jou zeker goed.
En hij zei ik had gelijk. Cindy deed het met de lange teis naar Rotterfam goed. En toen we er waren ,liet ze gelijk een plasje.
Toen we boven kwamen eas mijn moeder even bang. Ze ging spelen met mijn kleinzoon en die leerde cindy ook gelijk het bijten af door in zijn ene hand een beloning te hebben, en als Cindy bijte zei hij hard au en na een paar keer begon ze zijn handje te likken,en oen beloonde mijn kleinzoon gelijk een beloning. Ook bij mij probeerde ze het en ze beet heel hard. Ik ben even bij haar weg gelopen en na een minuut kwam ik terug,en gaf mijn hand en ze begon te likken, de eetste week probeerde ze het nog wel eens zachtjes en we zeiden toch au en gaven haar een natuurlijke kauw staaf. Het bijten is helemaal weg. Ze heeft veel knuffels waar ze mee speelt en dat gaat er wild aan toe. Mijn kleinzoon word behandeld voor ptts ,omdat hij met een stok is geslagen,door de vader van mijn kleindochter Hij had het over dat hij het xo leuk vond zoveel honden bij frances en henk. En thuis ging hij vaak naar zijn kamer met Cindy, en ik moes vaak van hem horen dat Cindy hem rust geeft. Ik ging is stiekum kijken en hij besprak dingen met Cindy , wat niet voor mijn oren bestemd is. Dus ik ging gauw weg. Dinsdag 4 februarie merkte ik dat ik steeds cindy kwijt was,en dan riep ik haar en dan zei mijn mijn moeder ze ligt bij mij. Mijn moeder heeft met haar dementie ook achtervolgings waanzin. Dan staat er een auto te wachten op iemand die uit de metro moest komen . En dan zei ze staat weer een auto die mij in de gaten houd. Ook dacht zij steeds dat als ik maar even krabbel de aan mijn arm of haar ,dat ik aan het seinen ben. Ook dacht ,zij dat ze door eem mobieltje of tabletof notebook haar scande en dat iedereen haar kon zien,het i met de komst van cindy helemaal weg. Ook haar agresieve buien zijn ook weg. Cindy slaap in de bench in de slaapkamer. Mijn moeder zag waanbeelden in het donker. En ook dat is weg,want ze weet dat Cindy daar ligt. Met Cindie gast het heel goed ze is buiten zindelijk en binnen doet ze het op de pads. Overdag is zij in de huiskamer in een goede mand. Ik wil Frances en Henk bedanken met ons wondertje. Ook heeft cindy goed efect op mijn dochter ook met ptts. En ook mey mijn klein dochter gaat het ook goed, en ze is lief voor cindy. In Ons gezin is heel veel vrolijkheid gekomen door Cindy. En ze kan ook kunsjes en kan het huis zelf al vinden.

Alsnog bedank frabcis en

Kelly
4 jaar geleden

Charlie (bonkie) woont sinds afgelopen vrijdag bij ons in huis. Wat een lieverd is het vanaf het eerste moment. Houd van knuffelen en spelen en het liefste de hele dag buiten. Is nergens bang voor. Loopt al goed aan de riem en vanochtend voor het eerst geplast tijdens het wandelen.

Een hekel heeft Charlie aan de bench, vanaf het moment dat de deur dichtgaat is het huilen. Snachts slaapt hij in een mandje op onze slaapkamer en gaat supergoed. Plassen houd charlie al heel goed op. De hele nacht hoeft charlie niet. 1e 2 dagen wat ongelukjes op de puppypads.
Overdag Slaapt hij in zijn mandje of op de bank.

Wij merken dat charlie in een hele fijne omgeving zijn 1e weken doorgebracht heeft. Dank jullie wel hiervoor. Ook fijn dat we nog kunnen appen voor vragen.

Wij zullen goed voor hem zorgen

Miranda
4 jaar geleden

Wij hebben Bobbie (Marcella) nu precies een week in huis en het gaat heel goed. Ze slaapt al de hele nacht door, in de bench. Dit is echt haar plekje, zoekt deze overdag ook op on te slapen. Ze eet en drinkt vanaf het begin al goed. Bobbie doet wel regelmatig nog een plasje in huis, op alle plekken behalve op d'r incomatje 🙈🤣.
Verder loopt ze buiten goed mee en is binnen erg speels. Wel zo speels dat ze een btje doorslaat in t bijten. Voeten, benen en handen zijn niet veilig. Heel lastig om haar te leren zachtjes te doen. Tips zijn welkom.
Verder genieten we volop van deze schat en zijn heel blij met de gezinsuitbreiding. Ook wij zijn Frances en Henk erg dankbaar.

Jasmijn
4 jaar geleden

Ongeveer 1 maand geleden kwam ik de advertentie tegen op marktplaats van het prachtige nestje van Max. Ik was gelijk verliefd op ( Alex ) nu Sammie. Sammie is nu precies 15 dagen bij ons en elke dag geniet ik intens van hem eveneens mijn andere hondje Joopie. Sammie was met 8 weken al puppypad zindelijk en heeft nooit in huis gepoept of geplast behalve op de puppypad. Daarnaast is die gek op leren en kan al vele verschillende kunstjes zoals: zit, af, poot, rond ( rondje draaien ) hoog ( op 2 pootjes staan ) en is erg vriendelijk naar andere honden, mensen, kinderen. Sammie is daarnaast erg volgzaam en komt direct naar je toe als je hem roept. Tot op de dag van vandaag wil ik Frances en haar man ontzettend bedanken dat ze het vertrouwen in mij hadden om Sammie aan mij mee te geven. Ik vind jullie geweldige mensen en ben erg blij dat als ik vragen oid heb ik altijd een appje kan sturen.
Nogmaals bedankt voor alles!!

Groetjes Jasmijn en Sammie

peter
4 jaar geleden

Linda,
Jullie verdriet is mijn geluk. Vandaag 8 feb ging ik Snoopy halen en zag ook de prachtige Rover. Ik heb Frances heel lief aangekeken en mocht Rover ook meenemen (voor kostprijs, anders had ik het mij niet kunnen veroorloven). Hondjes stik gelukkig en liggen nu lekker te slapen in hun bench. Baasje dubbel gelukkig, twee pracht hondjes, wat een feest.

Heel hartelijk dank Frances en Henk maar natuurlijk ook Linda en haar familie.

Alle goeds

Linda
4 jaar geleden

Afgelopen vrijdag hebben wij Rover (blackie) opgehaald nadat wij verliefd waren geworden op hem toen we een keer gingen kijken. Super blij waren we dat hij bij ons kwam, helaas heeft de blijdschap maar kort mogen duren. Zaterdagnacht kreeg onze middelste zoon een hele erge astma aanval, waardoor hij zelfs opgenomen werd in het ziekenhuis. Dit bleek helaas een allergische reactie te zijn op Rover. Dus wij hebben met groot verdriet afscheid moeten nemen van hem en gelukkig kon hij weer terug komen bij Frances. We zijn erg blij met hoe het gegaan is en hoe betrokken Frances was, Rover is een superhondje wat wij echt graag voor heel lang bij ons hadden gehad helaas gaat gezondheid nu even voor.

Bedankt voor alles namens ons allemaal!